Fă o programare telefonică!

Ce reprezintă acest proiect?

 

Pandemia de COVID-19 a avut un impact major asupra creșterii și dezvoltării copiilor (rezultând anxietate, depresie, izolare, violență și alte probleme psihologice). În urma acestora, se oferă suport psihologic GRATUIT (maxim 10 ședințe/copil) dacă reprezentantul legal al minorului solicită acest demers. Solicitarea trebuie să fie justificată de un act oficial (recomandare) eliberat de un specialist (medic de familie/medic de medicină școlară/medic de psihiatrie pediatrică/consilier școlar).

 

Cui se adresează proiectul?

 

Orice copil (0-18 ani) este eligibil pentru program dacă întâmpină probleme de natură psihologică (acomodare, vorbire, dezvoltare, anxietate etc), observate de el sau de reprezentantul său legal.

 

Cum poți beneficia de servicii?

 

Intrarea în program este condiționată de o recomandare venită din partea unui specialist (medic de familie/medic de medicină școlară/medic de psihiatrie pediatrică/consilier școlar). Ulterior, se pot solicita serviciile psihologice făcând apel la un psiholog care este înscris în acest program, urmând a se stabili întreg parcursul intervenției.

 

Andreea Florea oferă servicii psihologice în cadrul acestui program, exclusiv în jud. Alba.

Programul Național „Din grijă pentru copii”